Halloween

(48)

Halloween

Pelaa mahtavia Halloween pelejä nyt ilmaiseksi PelaaLeikkia

Halloween on vuoden jännittävintä aikaa. Pelaaleikkia sivuille olemme koonneet kaikkein pelottavimmat Halloween pelit, joita voit pelata ja pitää hauskaa! Valmistaudu tutkimaan kummitustaloja, selvittämään yliluonnollisia arvoituksia ja pelaamaan monia erikoisia suosikki Halloween taitopelejä. Halloweenia juhlitaan lokakuun 31:nä päivänä, mutta jos sinua jo nyt huvittaa tulla tämän tunnetun Halloween juhlan tunnelmiin ja saada pukeutumisideoita, selaa siinä tapauksessa tämä jännittävä Halloween pelikokoelma läpi tietokoneellasi tai puhelimellasi!

Lapsille suunnattuja jännittäviä Halloween pelejä

Halloweenin aikaan lapset usein pukeutuvat noidiksi, velhoiksi, kummituksiksi, muumioiksi ja yliluonnolliseksi olioiksi. Ihmiset uskoivat ennen, että tämän yön aikana vaeltavat sielut ja pahat henget pystyivät tulemaan tuon puoleisesta tähän maailmaan. Naamareiden ja pukujen käyttö suojeli ihmisiä näiltä, koska paholaiset ja henget eivät pystyneet tunnistamaan henkilön kasvoja. Vaikka hirviöitä ja muita kamaluuksia korostetaan on kuitenkin tavanomaista pukeutua jonkin kuuluisan elokuva-, sarjakuva- tai pelihahmon mukaan. Halloween juhlaan kuuluu myös muita perinteitä, kuten suuren oranssin kurpitsan tyhjäksi kaivertaminen ja jack-o lyhtyjen tekeminen pelottavilla kasvoilla. Omenoiden metsästäminen vesiastiasta on perinteinen sadonkorjuuleikki, jota myös leikitään Halloweenin aikaan. Sinun täytyy puraista kelluvaa omenaa ja kerätä ne astiasta, joka on täynnä vettä.

Suurin Halloween pelikokoelma nyt pelattavissa verkossa

Kun tulee pimeää, lapsiryhmät lähtevät trick-or-treating reissulle, kävellen ovelta ovelle, tarkoituksena kerätä kori täyteen kaikenlaista makeaa ja namuja. Ei siis mikään ihme, että tämä juhla on niin suosittu lasten keskuudessa! Jotkut ihmiset koristelevat talonsa ja pihansa ja tekevät kulkureitin vielä jännittävämmäksi ohikulkijoille. Saatat löytää pääkallon muotoisia lyhtyjä porttien pielestä, hautakiviä, välkkyviä lyhtyjä, teko hämähäkinseittejä ja hämähäkkejä ikkunoista. Meidän Halloween peleistä löydät paljon yhtäläisyyksiä Halloween juhlan kanssa. Kerää kurpitsat ja karkit, taistele käveleviä luurankoja ja vampyyrejä vastaan tai auta suosikki tähteäsi tai sarjakuvahahmoa luomaan Halloween puku. Selaa meidän ilmaiset Halloween pelit läpi ja kokeile jos pystyt käsittelemään kaikki meidän kammottavat Halloween pelit! Pelaa jos uskallat!