Kilpa

(78)

Kilpa

Kilpaile pelaaleikkia.com sivustoille voidaksesi pelata parhaita verkkokilpapelejä. Kaahaa tiellä moottoripyörälläsi, autollasi, kuorma-autollasi tai kilpa-autollasi. pelaaleikkia.com sivustoilta löydät parhaat 2D ja 3D kilpapelit. Kokeaksesi parhaimmat fiilikset ratin takana olet oikeassa paikassa!


Yksi ehdottomasti meidän suosituimmista pelityyleistä kilpapelien keskuudessa Kart games. Näissä peleissä kilpailet pienellä ja matalalla autolla lyhyellä radalla. Auton muodosta huolimatta pystyt ajamaan radan todella nopeaa läpi, varsinkin niinkutsutuilla superkarts, jotka kulkevat jopa 260 km tunnissa! Moni kuuluisa F1 kuski on aloittanut uransa kartingilla, joten mitä vielä odotat? Pelaa jännittäviä karting pelejä nyt!

Pidätkö nopeudesta karting peleissä ja kilpapeleissä, mutta pitäisikö se olla mielestäsi vielä vähän rajumpaa? Tsekkaa siisti peli Zombie Beuk Race 2 sivustoilla. Tässä pelissä sinun täytyy parantaa autosi tukevammaksi ja nopeammaksi. Autosi täytyy nimittäin pystyä tekemään elävänä villin kierroksen tasossa, joka on täynnä zombeja. Mitä enemmän zombeja pystyt raivaamaan tieltäsi ja murskaamaan renkaiden alle, sitä parempi. Kumoa vielä enemmän zombeja pois pelistä ja kumoa ne jatkopelissä Earn to Die 2: Exodus!

Rakenna oma autosi, ota ajotunteja tai aja moottoritiellä omalla viritetyllä autollasi. Pelaaleikkial.com sivustoilla voit kilpailla ja ajaa lujaa niin usein kuin vain haluat ja pelata pelejä meidän suuresta kilpapeli valikoimasta! Paljon peli-iloa!

Rotu