Zombie pelejä

(25)

Zombie pelejä

Pelaa täällä pelaaleikkia.com kaikkein parhaimpia, pelottavampia ja jännittävimpiä

zombie games

pelejä! Näissä peleissä on maailmanloppu lähellä! Vieras virus on muuttanut kaikki nälkäisiksi zombeiksi! Ne jahtaavat kaikki sinua, koska zombit syövät elävän ihmisen aivoja. Jos zombie puree sinua tulee sinustakin inhottava zombi!

Zombiet näyttävät muutenkin likaisilta! Ne ovat vihreitä ja harmahtavia ja niillä on kuolettavia haavoja ja reikiä kehossaan. Onneksi ne eivät voi kävelläniin nopeasti, koska ne ovat huojuvia ja haavoittuneita. Parhain keino tappaa zombit on ampua niitä päähän. Osaatko tähdätä hyvin ja ampua kaikki zombit kuoliaaksi ennenkuin ne ovat valmiita?

Zombi peleissä täytyy sinun matkustaa hyljättyjen kummituskaupunkien läpi ja löytää ammuksia, ruokaa ja muita esineitä. Usein olet ihan yksin tai pienen ryhmän kanssa joka on jäänyt eloon. Pysyttekö tarpeeksi kauan eloissa Zombie Apocalypsesä kunnes armeija pystyy saavuttamaan kaukana olevan alueen ja pelastamaan teidät? Muissa

zombie spelletjes

peleissä voit rakentaa bunkkerin voidaksesi suojella itseäsi. Öisin zombiet tulevat yhä uudelleen. Ne nakertavat ovia ja yrittävät rikkoa ikkunoita. Valitse hyvä paikka bunkkeristasi ja ammu zombiet ennenkuin ne rikkovat koko bunkkerin ja tunkeutuvat sisälle. pelaaleikkia.com sivustoille olemme keränneet kivoimmat ja jännittävimmät online zombie games pelit sinulle. Pelaa kaikkia näitä pelottavia kauhuzombie pelejä ja kaikki ilmaiseksi! Paljon peli-iloa!