Muoti Pelit

(12)

Muoti

Muoti Pelit ovat nykyään todella suosittuja internetissä. Varsinkin games-web sivustot osoitettu tytöille ja pojille, jotka ovat kokonaan high fashionin ja hienojen vaatteiden lumoissa on luotu pelejä joissa voit aankleden mallit kokonaan! Voit usein myös valita oman mallin! Haluatko pukea tytön tai ehkä siistin unelmapojan? Voit myös stelletjes aankleden, heidän häitä tai kivoja treffejä varten. Joissakin peleissä olet suosikki TV- tai musiikki tähden stylisti. Vai puetko poikia ja tyttöjä suosikki Disney elokuvista tai TV sarjoista?

Muoti pelejä keskittyvät kaikki mode. Tiedätkö kaiken muodista ja oletko aivan hulluna vaatteisiin, kenkiin ja muihin tavaroihin? Siinä tapauksessa voit keskittyä kokonaan fashion malliesi kanssa jotka kokeilevat sinun takia kaikkea. Monissa peleissä voit jopa muokata mallejasi. Voit muuttaa hiuksia, silmiä ja ihon väriä niin että he muistuttavat sinua tai luotko ystäviäsi? Pue mallisi kauniiksi. Voit muuttaa loputtomiin vaatekappaleita. Valitseko housut vai mieluummin hameen tai mekon? Valitsetko hihattoman vai ihanan lämpimän takin? Sivustoilla on nimittäink Zomers Muoti pelejä, joissa on kevyitä kesä- ja rantavaatteita ja Winters Muoti peleissä tietenkin ihanan lämpimiä talvivaatteita ja kudottuja vaatteita.

Ja sitten on myös erilaisia tavaroita! Valitsetko ainoastaan kivan käsilaukun vai valitsetko täydellisen gaalapuvun jalokivineen, korvakoruineen, koruineen, rannekoruineen ja kauniin kaulakorun kera? Ja kivat aurinkolasitkaan eivät ole pahaksi! Mix ja match ja löydä kaikkein muodikkaimmat ulkoasut malleillesi. Katso mistä vaatteista pidät eniten ja mikä on makusi mukaan. Vai puetko heille jotain ihan outoa päälle? Valinta on kokonaan sinun! Paljon peli-iloa näissä kivoissa Muoti pelit peleissä!