Lautapelit

(38)

Lautapelit

Lautapelit ovat pelejä, joita pelaat pelilaudalla, usein nappuloiden tai laattojen avulla. pelaaleikkia.com sivustoilta löydät itsellesi kivoja lautapelejä! Lautapelit ovat nimittäin kivoja niin nuorille kuin vanhoillekin.
Hetiä noppaa ja matkusta ensimmäisenä pelin läpi maaliin hienossa lautapelissä kuten Monopoly ja monissa muissa lautapeleissä. Myös ajatuspelit kuten Schaken ja Tammipeli ovat kivoja lautapelejä, joita voit pelata tietokonetta vastaan! Voitko nujertaa vastustajasi siirtämällä shakkinappuloita järkevälle paikalle? Muita kivoja tehtävä lautapelejä oavt pelejä kuten Huoneen Vuokraus, jossa sinun täytyy yhdistää pisteet viivalla voidaksesi kerätä enemmän vastustajan paikkoja. Domino pelissä sinun täytyy osata pelata laattasi mahdollisimman hyvin pois pelistä asettamalla ne peräkkäin pitkään riviin. Pystytkö lautapelissä Zeeslag oivaltamaan missä vastustajasi laivat sijaitsevat ja upottamaan ne kaikki ennen kuin mentät omia laivoja?
Täällä pelaaleikkia.com sivustoilla löydät lukemattomia lautapelejä voidaksesi pelata yksin tai ystäviesi kanssa. Hieno juttu verkkopeleissä on se että voit pelata ainoastaan suosikki pelejäsi, silloin kun sinua huvittaa ja niin kauan kuin vain haluat. Vastustaja joka ei kestä häviämistä ei ole sinun huolesi! Pelin loputtua sinun ei tarvitse siivota! Paljon peli-iloa lautapelien pelaamisessa!