Pikakirjoitus

(7)

Pikakirjoitus

Tutustu verkkosivuihimme voidaksesi pelata Pikakirjoitus pelejä ! Näissä peleissä sinun täytyy kirjoittaa nopeasti tekstin jonka näet kuvaruudussa. Koska sinun täytyy katsoa ja kirjoittaa samaan aikaan, on erittäin kätevää jos osaat kirjoittaa ilman, että katsot näppäimiin. Monissa Pikakirjoitus pelissä on myös tarkoitus, että opit kirjoittamaan hyvin “sokkona”. Tällä tavalla voit vain katsoa kuvaruutuun samalla kun kirjoitat eikä sinun tarvitse katsoa jatkuvasti näppäimistöön. Osaatko kirjoittaa sokkona? Jos et, niin opit sen hauskalla tavalla pikakirjoituspeleissä, kuten Boeken Worm ja Snel Typen. Osaatko jo entuudestaan kirjoittaa sokkona? Siinä tapauksessa on vain kyse siitä pystytkö tahdin mukana näissä peleissä!
Olemme etsineet koko internetin läpi löytääksemme kaikkein opettavaisimmat pikakirjoituspelit. Siksi löydät kaikkein kivoimmat pikakirjoituspelit yhdellä katsauksella.
Katso tarkkaan kirjaimia ja sanoja, jotka ilmestyvät kuvaruudulle. Osaatko kirjoittaa nopeasti saman tekstin kuin kuvaruudulla voidaksesi pelata pahikset pois pelistä tai auttaaksesi pelihahmoja esteiden ohi? Paljon peli-iloa näissä hauskoissa pikakirjoitus peleissä!