more
RobloxRobloxToista Roblox, mukava MMO peli ilmaiseksi!8.5Goodgame Big FarmGoodgame Big FarmSetä George jätti hänen maatilansa, mutta valitettavasti se on melko huonossa kunnossa. Käyttämällä liiketoimintaosaamista ja naapureita, perhe ja yst...8KlondikeKlondikeSeikkailu alkaa! Peli noin nuori seikkailija, jotka etsivät hänen kauan menettäneet isänsä. Mitään enemmän kuin muutama hänen isänsä lähetti hänet, hä...8Rail NationRail NationTässä laajoja online-peli voit luoda oman rautatieyhtiö. Voiko yrityksesi hengissä kuusi eri aikakaudet rautatieliikenteen historiaa? Yritä liikkua aj...6BingoBingoPelataan vanhanaikainen ja hauskaa bingo kanssa sinä hiekka muiden ihmisten! Valitse bingokortti, rajat numerot ja nauttia jännitystä Kun Bingo! Teit ...8World of TanksWorld of TanksMMO peli World of Tanks on hämmästyttävä sota peli ihmisille olet hulluna säiliöitä. Yhdistää voimansa joukkue terästä cowboyt ja valitse kaikenlaisia...6Sword Art OnlineSword Art OnlinePysy hengissä Sword Art Online maailmassa, ilmaisessa MMO pelissä, joka perustuu suosittuun kuva- ja kirjasarjaan!DreamFieldsDreamFieldsDreamFields pelaat maatilan tyttö nimeltä Little Blue Riding Hood. Voit suorittaa erilaisia tehtäviä ja saat melko palkintoja! Pelaa nyt ja alkaa rake...8Goodgame EmpireGoodgame EmpireRyhdy suurin knight Imperiumin Goodgame valtakunta! Sosiaalinen peli maailma on ulottuvillasi! Päättää strategia, tehdä liiton ystävä ja vihollinen ja...8Forge of EmpiresForge of EmpiresJohda Empire kautta aikojen. Aloita pikkukaupungissa Stone Age ja rakentaa jopa suuri keskiaikainen imperiumi kanssasi valtaistuimelle! Voitko sijoitt...8
6112
Äänet

Kuvaus

Tämä selainpeli on puhdasta tycoon peli-iloa. My Little Farmies suunnittelee ja kehittää keskiaikainen kylä. Aloitat asettamalla kentät ja polkuja. Sen jälkeen voit siirtyä lisätä uusia laitoksia ja alueilla. Jauhot puristamoista luumupuut eläinten jatkojalostusta: nopeampi kylä kasvaa, sitä suurempi joukko vaihtoehtoja voit valita.
Tullut online maanviljelijä ja Pelaa nyt ilmaiseksi. MyLittleFarmies on täysin ilmainen pelata. Koe uskomaton selainpeli! Rakentaa oman kylän ja johtaa vaurautta ja hyvinvointia.